2 жовтня 2019 | Фоміна Віра

П’ять років: вибір правильний

У метушливому швидкоплинному сьогоденні так не просто зберегти справжні людські стосунки. Ми повинні бути конкурентоспроможними, досягати бажаної цілі, йти попереду. Але при цьому більшості не вистачає елементарних речей: вміння ділитися, поступатися, обмінюватися, віддавати, товаришувати.

П’ять років тому дві школи з невеликих міст Сміли та Яремче започаткували дружбу та партнерство, яке переросло у масштабний проект.

Об’єдналися школи, (відстань між ними майже 1000 кілометрів),  об’єдналися друзі: однодумці, традиції, звичаї, погляди, цілі і, найголовніше, об’єдналися навіть долі. 158 учнів  шкіл – партнерів стали безпосередніми учасниками проектів та відвідали Яремче і Смілу.

За цей час багато зроблено для зміцнення стосунків між колективами реалізували чотири масштабні проекти - «Об’єднаймо школи», «Тижні єдності», «Як козаки та гуцули Україною мандрували», «Скарби українського народу». А в цьому навчальному році на нас чекає четвертий ювілейний проект- «В єдності сила. П’ять  років: вибір правильний».

Багато різноманітних заходів, екскурсій, тренінгів, зустрічей залишилося в спогадах, на світлинах , в серцях усіх учасників. Звичайно, кульмінацією  співпраці стала зустріч у січні 2019 року на 100 річчя Соборності України, коли гуцул та козак пліч о пліч, з гордо піднятою головою несли прапор своєї незалежної держави

Ми переконані, що попереду нас чекають незабутні враження та моменти, що ще не одну сотню кілометрів ми подолаємо разом.

В єдності сила.

Сила – це ми.

Сміла – Яремче.

Разом завжди.

Керівник проекту Силка Н.А.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.