21 листопада 2019 | Фоміна Віра

День гідності та свободи

21 листопада відзначається День Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Спогади, сльози  та слова вдячності, квіти, хвилини мовчання, схилені голови та нескорений дух патріотизму заповнюють простори української землі.

Учні Нашої Першої виконали завдання конкурсу "День Гідності та Свободи" від освітнього проекту "На Урок". Запитання допомогли школярам дізнатися більше про те, як зароджувалося народовладдя в Україні, з'ясувати значення понять «гідність», «свобода», «відповідальність», а також доповнити їх уявлення про обов'язки та права громадян. Старшокласники  приєдналися до мітингу  біля пам'ятного знака Героям Небесної Сотні, щоб вшанувати та згадати всіх патріотів України, які віддали за свої переконання та збереження України найвишу ціну - власне життя.

Учні 10 б класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.