22 листопада 2019 | Фоміна Віра

Осінь в гості завітала

21 листопада в Нашій Першій до учнів 3А і 3Б класів завітала пані вродлива і жовтокоса, соло прикрашене вінком із калини, в волосся вплетені айстри й жоржини. Прийшла чарівниця не сама, а з синочками – Вереснем, Жовтнем, Листопадом, які підготували для дітей осінню вікторину. Порадував малят і повен кошик загадок, які підготувала їм осінь-господиня. Завітали до них на свято із садів, полів і грядок овочі: сестриця-морквиця, кормові бурячки, диня – гарбузова господиня, смугасті огірочки, сеньйор-помідор, соковитий виноград, цілющий часник, солодкий і гіркий перчики та пан-баклажан.

Діти вражали своїми талантами Осінь: виконали для неї пісні «Вміє пані малювати», «Осінню прогулянку», «Осінь плакала», затанцювали з парасольками танець дощика. Щоб господиня не журилася, інсценізували спеціально для неї казку у віршах «Осінні пригоди Миколки і Олі», які потрапили в незвичайний ліс, де мали можливість послухати голос природи та рослини й тварини розповідали їм про осінні днини. А головне дізналися: хто зачаклував той ліс. Усі, хто осінь не любили, за дощі її сварили, на святі нашому дізнались, що дуже помилялись.

Осінь, майстриня, художниця і господарка, нашої любові варта!

Калініч О.М., класний керівник 3А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.