25 січня 2019 | Фоміна Віра

Презентація проекту “Космічний спорт”

В п’ятницю, 25 січня, учасники гуртка робототехніки презентували свою підготовку до регіонального фестивалю FirstLegoLeague учням 7-А класу.

"Легопленет йде вперед,

Ні для кого не секрет!

Конструюєм незабутнє,

Разом творимо майбутнє!" - таким девізом розпочали свій виступ учасники гуртка.

Гуртківці ознайомили семикласників з основними цінностями проекту, презентували постер, який висвітлює роботу кожного за останні півроку.

Крім того команда "LegoPlanet" досліджувала проблеми, які доводиться долати космонавтам на орбіті. Серед усіх проблем найбільш актуальною гуртківцям здалася проблема м’язевої атрофії, оскільки під час своїх місій астронавти повинні пристосовуватися до зовсім іншого способу життя. Щоб підтримувати м’язову масу, космонавтам доводиться дуже багато тренуватися. Гуртківці виготовили пристрій, який можна використовувати для удосконалення фізичної підготовки кінцівок, для схуднення, для поліпшення тонусу мускулатури будь-якої частини тіла.

Учні 7-А класу з цікавістю задавали питання, випробували винахід команди "LegoPlanet" в дії і побажали удачі у фестивалі.

Гуртківці вдячні за побажання і зроблять все можливе для успішного виступу!

Учасник гуртка робототехніки, Проценко Віталій


Роздрукувати статтю
Категорія: Робототехніка
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.