27 січня 2020 | Фоміна Віра

Четвертий регіональний фестиваль робототехніки

25 січня 2020 року на базі Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 Черкаської міської ради відбувся четвертий регіональний фестиваль з робототехніки. Учасниками фестивалю FIRST LEGO League стали понад 500 учнів, які представляють 148 команд закладів освіти Черкащини, серед яких була і команда Нашої Першої LegoPlanet.

Тема Сезону 2019-2020 «CITY SHAPER – формуй місто» присвячена дослідженню та вирішенню проблем зростаючих мегаполісів і  розбудови  зручної та доступної інфраструктури для мешканців міст. Учасники команди вирішували проблему озеленення мегаполісу та створення безпечних умов під час переходу магістралей за допомогою спеціально оснащених надземних переходів.

Фестиваль  включав наступні номінації: "Гра роботів", "Дизайн робота", "Основні цінності", та "Інноваційний проєкт".

Номінація "Основні цінності" стала для нашої команди переможною: LegoPlanet отримала третю нагороду!

Дякуємо за підтримку та можливість розвиватися в даному напрямку директору школи Гайдай І.Б., шефам ПрАТ "Сміламаш" та всім, хто допомагав команді підготуватися до фестивалю!


Роздрукувати статтю
Категорія: Робототехніка
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.