22 жовтня 2020 | Фоміна Віра

Збережемо природу Землі разом

У світі цім людина ти,

Тому на все життя запам’ятай:

Ніколи у довкіллі не сміти,

А рідний край свій заквітчай!
Жива  природа... Спілкуючись з нею, людина відпочиває душею. Вона сама вчить нас цінувати красу й мистецтво, а головне — берегти її. Філософи,  поети,  художники всіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. На жаль, ми не звикли дбати про природу. Ми живемо сьогоднішнім днем ​​і не думаємо про майбутні покоління. Найчастіше з нашої вини — вільної або мимовільної — гинуть ліси, річки, тварини, птахи. Гублячи природу, людина не усвідомлює, що гине сама.

Пам’ятай! Дбати про природу повинна не тільки держава, а й кожна людина. Тож, бережіть природу там, де ви живете, працюєте  і відпочиваєте. Що б ти не робив, спочатку подумай, чи не зашкодиш цим природі. Дбайливо стався до природи сам і нагадуй про це іншим.

Як ти можеш допомогти природІ?

  1. Попроси дорослих допомогти тобі зробити і розвісити годівниці, шпаківні. 2. Разом обгородіть мурашник, розчистіть джерельце.
  2. Посадіть дерево, кущ, квіти біля вашого будинку і доглядайте за ними.
  3. Не сміти! Викидай сміття в смітник.

Тоді шумітимуть ліси, лунатиме пташиний спів, а в містах буде чисте повітря.

Все залежить від кожного з нас! Бережи рідну природу — залишайся людиною!

 

Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року.

Пропонуємо   помилуватися її барвами , та здійснити онлайн подорож до осінього лісу, переглянувши відео

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.