18 серпня 2022 | Фоміна Віра

З книгою до Перемоги!

Брати Капранови

«Мальована історія  Незалежності України»

Кожна людина рано чи пізно починає цікавитися своїм корінням, своєю історією. Багато книг написано про нашу незалежність. Кожна з них по своєму цікава та варта нашої уваги.

Зробити історію України більш зрозумілою для дітей вирішили письменники Віталій та Дмитро Капранови. І видали  «Мальовану історію Незалежності України», що завершується 91-м роком. Книжка містить мапи, портрети історичних діячів і структуровану в таблиці хронологію, але більша її частина – комікси, які взялися втілювати художники з шести українських міст.

Письменники два роки працювали над джерелами, створюючи текст, вигадували мальовані сютжети,будували пантеон героїв, щоб написати   книгу. Це історія без чорних дір і білих плям, без фантазій і натяжок. Історія, яку можна читати ....

Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення, а пантеон героїв дасть приклад для наслідування.

Це – книжка для дорослих і дітей, для батьків, які хочуть, щоб їхні нащадки виросли українцями.  А ще, ця книга допоможе випускникам  успішно підготуватися до ЗНО з історії України.

Хочете дізнатися детальніше?  Завітайте до шкільної бібліотеки, де ви зможете наживо доторкнутися до джерела інформації.

Віртуально переглянути книгу можна за посиланням :


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.