25 серпня 2022 | Фоміна Віра

Про медогляд учнів

Головна умова початку освітнього процесу – це безпека, проте важливо пам’ятати і про ще один вагомий чинник, який сприятиме продуктивному навчанню та ефективному засвоєнню знань, – здоров’я.

Першокласники перед зарахуванням до школи повинні пройти комплексний медичний огляд, зокрема й у вузьких спеціалістів. Перед зарахуванням їхні батьки мають надати  дві довідки:

  • форма № 086–1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»;
  • форма № 063/о «Карта профілактичних щеплень».

Порядок проведення обов’язкових профілактичних щеплень та їхні оптимальні строки закріплені Національним календарем профілактичних щеплень.

Незалежно від того, яку форму навчання для дитини оберуть батьки, вони мають відповідати за проходження обов‘язкових щорічних профілактичних медоглядів. Це допоможе вчасно реагувати на можливі проблеми зі здоров’ям.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.