3 червня 2015 | Фоміна Віра

Табір “Веселка” відчинив двері

Image107 Image108 Image110 Image111Літнє сонечко сміється,

Табір, що «Веселка» зветься,

Зустрічає радо всіх -

І великих, і малих.

«Літо! Канікули! Ура!» -

Кричить щаслива дітвора.

І зранку знов у школу йдуть -

Табір «Веселка» тепер тут.

Це значить, ігри, танці, сміх

Чекають дітлахів усіх.

2 червня відкрив свої дружні обійми пришкільний табір. Привітна веселка зустрічає всіх веселка біля входу, розклад роботи запрошує на конкурси, розваги, змагання, екскурсії. Класні кімнати стали квітковими, яскраво-кульковими, ігровими. Навіть партам набридло стояти у строгому ряду і вони перетворилися на галявини з іграми, розмальовками, цікавими книгами. Звичайні школярі у таборі перетворюються на веселих метеликів, грайливих левенят, добрих капітошок, сміливих апачі, кмітливих дивограйчиків та дружніх посміхайчиків.

В цей день діти знайомилися один з одним, з вожатими. Уважно засвоїли правила у таборі та режим дня. Вчили загонові пісні, девізи, вибирали командирів. Щоб краще здружитися, грали у рухливі ігри, показуючи свою спритність. Лунали дзвінкі дитячі голоси, сміх на майданчику. Цього дня навіть сірий асфальт на шкільному подвір'ї перетворився на різнокольорові картини. Це постаралися учасники конкурсу «Моя сім'я на відпочинку».


Роздрукувати статтю
Категорія: Табір "Веселка"
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.