3 червня 2015 | Фоміна Віра

Свято Останнього Дзвоника

5Ось і завершився травень традиційним святом Останнього Дзвоника.      Позаду лишився ще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, нових перемог і досягнень. Звичайно, подолати всі труднощі було нелегко, проте, учні були дуже наполегливі й перемогли. А тепер на них чекає яскраве літнє сонечко, веселі розваги та відпочинок. Останній дзвоник  продзвенів  для дітей, констатуючи той факт, що вони завершили навчальний рік, здобули певний багаж знань і стали на рік дорослішими. Востаннє продзвенів він для наших одинадцятикласників і покликав їх у незвідану дорогу майбутнього.

11 клас. Класний керівник  Демиденко Наталія Володимирівна. Першими учителями були Курбатова Тетяна Миколаївна, Линник Зоя Олександрівна, Редька Ольга Олександрівна. Школу закінчили 21 учень - дружні, впевнені, самостійні юнаки та дівчата. Активні учасники та переможці шкільних та міських предметних олімпіад, спортивних змагань «Ну-мо, хлопці», активні учасники волонтерського руху, громадського життя школи, конкурсів агітбригад, шкільних вечорів, новорічних свят. Козлова Аліна – переможець міських та призер обласних олімпіад з російської мови та трудового навчання. Клочан Ілля – кандидат у майстри спорту, стипендіат міського голови., прапороносець школи. Мірошніченко Вікторія, Прусс Максим, Тютенко Анастасія – призери міського етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Яблонський Віталій – призер міської олімпіади з економіки. Шкільні актори Мельник Катерина, Маслюк Ярослав, Литвин Надія. Гончаренко Артем- ведучий шкільних заходів.  Творчість, активність, наполегливість – основні риси учнів 11 класу. «Один за всіх та всі за одного» - такий девіз одинадцятикласників.

  Цього дня учнів школи вітали директор Гайдай І.Б., начальник організаційного відділу міської ради – Єфремов В.В., методист міського методичного кабінету Маліцька Р.Д., учні – першокласники, випускники школи. В урочистій обстановці випускники-прапорпоносці Величко В. та Клочан І. передали прапорі України та прапор школи  учням 9-10 класу. На наступний навчальний рік прапороносцями закладу призначено Муренка Я.(10 клас) та Коротича О. (9-А).

Хочеться зазначити, що здобутки учнів школи у цьому навчальному році – визначні: 25 призових місць на предметних олімпіадах, 9 – у конкурсі- захисті наукових робіт МАН, призові місця у змаганнях «Старти надій» (міські – І місце, обласні – ІІ). Учні 2-4 класів нагороджені Похвальними листами за відмінне навчання.

Підведено підсумки шкільного конкурсу «Клас року»: переможцями визнано класні колективи 3-А (класний керівник Курбатова Т.М.)  та 7-А (класний керівник Скубенко Т.М.).  Рішенням Ради школи та педагогічної ради почесні звання присвоєно учням:  Козловій Аліні (11 клас) – «Гордість школи», Бритик Євгенії (10 клас) – «Учень року», Філіповій Марії (9-Б клас) – «Відкриття року», Стеблині Назару (4-А) та Озирському Олексію (4-Б) -  «Надія школи». Крім цього 52 учні школи були нагороджені Почесними Грамотами управління освіти, молоді та спорту за активну участь у громадському житті школи та міста. Отримали Грамоти за внесок у розбудову освіти й учителі: Цапенко А.І., Палієва С.І., Русанова О.В.

І ось ведучі (Мороз А., Яценко Р.) запрошують до слова випускників (подяка учителям, напутні слова учням, які продовжуватимуть навчання у школі, прощальна пісня та танок). І, нарешті, в руках випускників – шкільний дзвінок. Право дати останній дзвінок отримали всі випускники, адже, вони заслужили це, підтвердивши свої знання на ЗНО з української мови. Передаючи з рук в руки дзвоник, випускники пригадували шкільні роки, обіцяли повертатися до шкільного порогу. Нехай щастить їм на життєвому шляху!

Бажаємо учителям, учням школи гарного літнього відпочинку!

                        С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.