27 лютого 2017 | Фоміна Віра

Вітаємо у Смілі!


27 лютого в Нашій Першій розпочався Тиждень Єдності в рамках проекту "Об'єднаймо школи". Наша Перша з нетерпінням чекала приїзду гостей - учнів Яремчанської загальноосвітньої школи №1, навчального закладу, який є нашим партнером.

О 5 ранку група активістів школи на чолі із Силкою Н.А. зустріли шановних гостей на залізничному вокзалі. Рівно о 12.00 учні і вчителі зібралися разом, щоб зустріти делегацію. Коридорами школи пролунав девіз Тижня Єдності: "В єдності сила, сила - це ми. Сміла, Яремче - разом завжди!"

Після цього гості взяли участь у засіданні круглого столу "Ви про нас не все знаєте", відвідали концерт "Вам наші вітання", на якому гостей було посвячено в учні нашої школи.


Гостинно зустрів на екскурсію гостей шкільний музей та міський краєзнавчий музей. А на завершення дня - вечір відпочинку "Вивчаємо Смілу" та командна гра у боулінг.

А ще увечері гості отримали листа із завданнями на наступний день. Тож чекаємо з нетерпінням вівторка, щоб продовжити знайомство із активом Яремчанської школи.

Яскравих вражень і цікавих знайомств!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.