28 лютого 2017 | Фоміна Віра

Другий день в Смілі

28 лютого – другий день перебування делегації Яремчанської школи в Смілі. Сьогодні під час уроків гості мали можливість познайомитися ближче зі своїми новими однокласниками. 11-Б і 10 клас гостинно прийняли новоприбулих членів колективу. Після уроків яремчан порадував виступ соціально-психологічний театр «Нове життя». Крім того, соціальниий педагог Линник С.В. та психолог Орловська Т.О. провели тренінг «В єдності сила». Під час інтерактивних вправ учасники з’ясували, що таке дружба, як вона зароджується. Весь час панувала дружня атмосфера, старшокласники відкрилися один одному ще більше.

Увечері учні Яремчанської школи разом з новими друзями відпочивали в місті Черкаси. На них чекали незабутні пригоди у квест-кімнаті. Під час командної гри протягом 60 хвилин потрібно було вибратися із закритого приміщення, скориставшись логічним мисленням, кмітливістю та уважністю. Всі разом розгадували головоломки, використовували підказки і знаходили схованки,  здобували ключі і шукали вихід із кімнати.

Ну і який же вечір без гарного фільму? Учні переглянули стрічку «Гіркі жнива» про історію Україні у період 1932-33 рр., під час якого із подивом для себе з’ясували, що події фільму відбуваються на околицях міста Сміла.

Стомлені, але переповнені новими враженнями пізнього вечора всі повернулися додому.

Проте на цьому наші зустрічі не завершуються. Бажаємо гарного відпочинку та спілкування з учнями Нашої Першої.

Як вам завдання на завтра?

З нетерпінням чекаємо середи, нових вражень, уроків та подорожей.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.