26 березня 2016 | Фоміна Віра

Тиждень «Освіта для сталого розвитку»

Одним із корисних та цікавих проектів, які реалізує колектив школи, є україно-шведський проект «Освіта для сталого розвитку». Мета проекту  - навчання учнів умінням та навичкам будувати власне життя та життя сім'ї, місцевої громади з урахуванням потреб сталого розвитку. Цьому і був присвячений тиждень освіти для сталого розвитку, який пройшов у школі. Змістовні заходи пройшли в усіх класах: інформаційні вісники на тему «Екологічний слід», виставка дитячих малюнків «Крок у майбутнє», виховні години за програмою «Освіта для сталого розвитку».

Школярі долучились до збирання використаних батарейок, які здано до мережі магазинів «Watsons». Для учнів 5-х класів підготував виставу «Збережемо Землю від сміття» театральний колектив 4-В класу (класний керівник Кириленко С.В.). А для школярів, які відвідують групи продовженого дня, свою виставу «Рукавичка» (на новий лад) продемонстрував театральний колектив 5-Б класу (класний керівник Демиденко Н.В.). Учні взяли участь у вікторині. Попереду – збір макулатури та пет-пляшок, засідання творчої групи щодо реалізації проекту «Квіти біля школи».

        Знання, здобуті учнями під час тижня, стануть їм у нагоді, адже  сталий розвиток — стратегія виживання і безперервного розвитку цивілізації та окремих країн в умовах збереження навколишнього середовища.

                                                    С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

Image320Image319Image318Image317Image316


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.