26 березня 2016 | Фоміна Віра

Повертайтесь до рідної землі, крилаті мандрівники!

Image326Image323Image324На базі Смілянської ЗОШ І-ІІІст №11 22.03.2015 року в рамках Всеукраїнської екологічної акції «День зустрічі птахів» проведено міський масовий натуралістичний захід на тему «Повертайтесь до рідної землі, крилаті мандрівники!». В рамках заходу, взяли участь всі школи міста. Проведено масово-просвітницький захід у формі квесту, в ході якого керівник гуртка  БДЮ навчила учнів виготовляти птахів з паперу .

Нашу школу  представляли  учні 8-А класу Міленко Ксенія та Атаханова Кароліна разом з вчителем біології Демиденко Наталією Володимирівною.

Звичайно всих захопив  цікавий квест, що складався з різноманітних станцій  : «Прислів'я та приказки про птахів», «Червона книга», «Птахи рекордсмени», «Гнізда птахів». Переглянули цікаві відео та презентації, танці та пісні, стали учасниками флешмобу. По закінченню свята кожен отримав подарунок - випічку у вигляді птаха «жайворонка».

Міленко Ксенія та Атаханова Кароліна,

учні 8-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.