27 березня 2019 | Бондаренко Вадим

Птахи на крилах весну принесли

Розквітають проліски малі, відкривають очі сині-сині

І курличуть в небі журавлі – то весна прийшла на Україну!

Приліт птахів із теплих країв завжди символізують початок весни. Цьогоріч зустріти птахів зібралися юні орнітологи шкіл міста у ліцеї «Лідер». Діти з великим піднесенням готувалися до свята – виготовили будиночки- шпаківні для пернатих,  створювали приємний настрій музичними сюрпризами, презентували сувеніри-подарунки і навіть «одягнули» костюми птахів нашої місцевості.

Команда учнів школи взяла участь у всіх номінаціях. Учасники з цікавістю сприймали виступили своїх однолітків, адже птахи надзвичайно корисні тварини – знищують шкідників рослин, поїдають миловидних гризунів, сприяють розповсюдженню плодів і насіння рослин.

Упродовж зими учні школи підгодовували птахів, допомагали їм пережити скрутні часи.

За активну природоохоронну роботу колектив школи нагороджений Грамотою управління освіти молоді та спорту. Радісними, щасливими поверталися учасники з свята, бо і  вони доклали зусиль до збереження природи рідної України.

Вже весна прийшла в оселі,

Розквіта рясний садок,

І летять, летять веселі

Зграї радісних пташок!

Прес-центр школи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.