22 червня 2014 | Фоміна Віра

Екскурсія до міста Черкаси

13 червня, в п'ятницю зранку, ми, учні 7-Б та 8-Б класів, вирушили на екскурсію до м. Черкаси, але не автобусом , як всі, а дещо незвичайним видом транспорту для такої кількості учнів  - дизелем. Для більшості дітей це було вперше, але нам сподобалося.

Ось ми вже і в Черкасах. Особливість нашої подорожі в тому , що не користувались жодним видом транспорту , а долали відстань” своїм ходом” , тобто пішки. Під час подорожі ми бачили багато дивовижних місць: неповторний  Соборний парк , стадіон, обласну держадміністрацію, різноманітні фонтани та інше. Ось  підійшли до Черкаського  обласного краєзнавчого музею, який був заснований у 20 столітті. Поруч з музеєм знаходиться  пагорб Слави. З пагорба відкривалися такі розкішні краєвиди на Дніпро, на природу, на сонячний годинник... Не втримавшись, ми спустилися і побачили  все це зблизька. Ще трохи пофотографувалися біля алеї троянд та біля  Дніпра. Після того, як прогулялися, ми пішли да Макдональдса. Перекусивши нашвидкуруч ,з гарними емоціями поїхали додому.

Наступного року ми знову повернемося до цього чудового міста, адже в ньому ще так багато чудових, незвіданих  місць.

Учениця 7-Бкласу

Назаренко Марія

1 2


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.