29 вересня 2014 | Фоміна Віра

З поглядом у майбутнє

IMG_0057 IMG_0059 IMG_0062 Вибираючи собі професію, кожен замислюється про те чи затребувані її володарі на ринку праці – що потрібно для оволодіння нею, де можна здобути та згодом отримати місце роботи. Саме таку інформацію донесли випускникам нашої школи викладачі Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаренка, зокрема декан факультету «Управління процесами перевезень» Вернигора Роман Віталійович.

Сьогодні ДІІЕ – є одним з провідних вищих навчальних закладів з підготовки фахівців в галузі залізничного транспорту та єдиним в Україні національним університетом залізничного спрямування, який акредитований за найвищим IV рівнем.

У 2013 році в офіційному державному рейтингу України ДІІЕ посів ІІ місце серед ВНЗ в сфері технологій, будівництва і транспорту.

У структурі університету 11 факультетів, де навчається більше 11 тисяч студентів за 23 спеціальностями.

Учні з цікавістю переглянули презентацію про студентське життя майбутніх залізничників – навчальні аудиторії, комп’ютерні класи, аудиторії, гуртожитки, басейн, спортивний комплекс.IMG_0065

Учням 11-х класів пропонується навчання на курсах (дистанційно), що дасть можливість отримати додаткові 20 балів при вступі до ВУЗу.

Конкурсними предметами є українська мова та література, математика, фізика, хімія, географія, іноземна мова. Випускники ставили запитання, цікавилися працевлаштуванням, проживанням у гуртожитках.

Хочеться вірити, що діалог посприяє у виборі майбутньої професії ще і тому, що станція ім. Т.Шевченка є однією з найбільших станцій України. Багато випускників школи закінчили ДІІЕ та мають роботу – адже перевезення і пасажирів і вантажів відбувається завжди, за будь-якої погоди.

Цапенко А.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.