28 вересня 2014 | Фоміна Віра

У шефів свято

БезымянныйДень машинобудівника відзначають в Україні в останню неділю вересня.

 Святкування Дня машинобудівника сьогодні відбувається на державному рівні, оскільки машинобудування вважається базовою галуззю економіки. Добре розвинене машинобудування забезпечує розвиток всієї держави, її технічний та інтелектуальний прогрес.

   «Якби Дженерал Моторс так удосконалював свою технологію, як це має місце в комп'ютерній індустрії, то ми б усі мали машини за $ 25 з пробігом 1000 миль на галон»— Білл Гейтс.

     День машинобудівника відзначають не тільки співробітники заводів з виробництва автомобілів, до яких звикла кожна людина. Машини оточують нас скрізь. Навіть для того, щоб на нашому столі завжди був хліб, потрібна робота декількох видів машин: сівалок, комбайнів, вантажних автомобілів і т.д. А крім цього, існують ще різноманітні верстати, реактори, авіатранспорт, космічні кораблі, побутова техніка ... Все це можна сміливо назвати двигуном сучасного життя, технічним ядром суспільства і нашою дорогою в майбутнє.

   Публічне акціонерне підприємство «СмілаМаш» упродовж багатьох десятиліть є шефом Нашої Першої. Саме тому колектив школи на чолі з директором Гайдай І.Б. щиро привітав машинобудівників із професійним святом. Учні 5-А класу (Сергієнко Ю., Хлівна Д., Настичук О.) привітали шефів віршами, квітами, а учениця 11 класу Козлова А. подарувала музичне привітання. До привітань приєдналися і ведучі свята – Бритик Є. та Гончаренко А.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.