13 жовтня 2014 | Фоміна Віра

Дива рідного краю

IMG_6647У житті кожної людини бувають дні чи події, яких чекаєш з особливим сподіванням.

Для багатьох вчителів нашої школи це – День учителя. День, коли учні влаштовують чудовий концерт, говорять приємні слова, дарують посмішки, яскраві осінні квіти. Свято, на яке вчителі роблять собі традиційний подарунок – екскурсію.

4 жовтня нас чекав Жашківський кінний завод.

Природа раділа разом з нами. Теплий день, яскраве сонце, чарівні осінні барви і розумні тварини подарували справжню насолоду.

Людина завжди захоплювалась кіньми. Але грація тварини, вихованість, сила, повага до вершника, вірність, розумний погляд вражають.

Для декого з нас це не перше відвідування цієї установи, але приїздиш знову й знову, щоб побачити прекрасних тварин, красиві насадження, обладнані за останнім словом техніки літній та зимовий манежі, цікаві кінні тренування, ідеальну чистоту.

Коні теж мають свій характер. Одні слухняно виконують команди вершників, інші – вдають, що не чують чи не розуміють. А є й такі, що здалеку чують запах яблука чи цукру у кишені гостей і просять гостинців, підійшовши до бортика манежу.

На коней можна дивитись нескінченно довго, як і на воду, ту, що стрімко біжить по камінцях, гучно падає широким водоспадом, піниться, розбризкується мільйонами сонячних крапель і прокладає свій віковий шлях по кам'яному дну Букського каньйону.

Черкащина багата чудовими куточками, які милують око, збагачують душу, розвивають духовність і сповнюють гордістю за свій край. Ми ще раз у цьому переконалися.

IMG_6648 IMG_6652 IMG_6671 IMG_6689


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.