19 лютого 2015 | Фоміна Віра

Безпечний інтернет з Київстар

17 лютого в рамках тижня математики, фізики та інформатики в школі було проведено квест представниками компанії Київстар, присвячений безпеці дітей в Інтернеті.

Учні 5-7 класів змогли продемонтсрувати свої знання, приймаючи участь у вікторині з питань безпеки в Інтернеті, помандрували сторінками веб-квесту, виконуючи цікаві завдання.

Всі учасники отримали чудові сувеніри від представників компанії, а Міленко Оксана (учениця 7-А класу) виграла головний приз, який їй буде вручено згодом.

Всі учасники отримали задоволення від проведеного заходу та щиро дякую компанії Київстар за співпрацю.

Довідка про соціальну програму «Київстар» за безпеку дітей в інтернеті»:
Соціальну програму «Київстар» за безпеку дітей в інтернеті» спрямовано на захист дітей від ризиків інтернету та створення в Мережі безпечної території для освіти та розвитку. Ініціатива реалізується «Київстар» з 2009 р. Як учасник Коаліції за безпеку дітей в інтернеті, «Київстар» розробив та впровадив wap-версію тематичного порталу «Онляндія»: wap.onliandia.kyivstar.ua. За допомогою Інституту соціології Національної Академії Наук України, компанія провела перше в Україні дослідження «Знання і ставлення українців до питання безпеки дітей в інтернеті». Також була проведена хвиля соціальної реклами з безпеки дітей в інтернеті. «Київстар» приділяє значну увагу питанню протидії розповсюдженню в мобільній мережі нелегального контенту. Компанія співпрацює з профільним департаментом МВС України. З цією метою розроблена та діє спеціальна процедура взаємодії по виявленню і запобіганню розповсюдження нелегального контенту (порнографії). В партнерстві з Інститутом психології ім. Г. С. Костюка НАПН України «Київстар» видав перший в Україні посібник для батьків «Діти в Інтернеті: як навчити дітей безпеці у віртуальному світі» та створив «білий список» рекомендованих дитячих сайтів.

 

Фоміна В.О., вчитель інформатики

IMG_0970 IMG_0975 IMG_0983 IMG_0990


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.