16 лютого 2015 | Фоміна Віра

«Феномен кохання»

13 лютого у школі відбулася конкурсно-розважальна програма «Феномен кохання» до Дня Святого Валентина, у якій виявили бажання позмагатися 5 пар.

Пара 8-А класу – Запара Дарина та Барановський Євген;

Пара 9-А класу – Бражник Вікторія та Стовбуненко Едуард;

Пара 9-Б класу – Вдовик Юлія та Бондар Петро;

Пара 10 класу – Янковська Лілія та Трайтака Дмитро;

Пара 11 класу – Тютенко Анастасія та Маркевич Артем або  Умма Тума та Джон Траволта.

Членами журі були випускники нашої школи – Смовж Дмитро, Куліш Сергій, Брацюн Владислав та учениця 8-А класу Музика Дар’я. У ролі ведучих спробували себе Білякова Олександра та Михайлик Максим.

Вечір розпочав новостворений гурт «Нова весна» у складі Бритик Євгенії та Філіпової Марії піснею «Пообіцяй мені».

Були проведені такі конкурси: «Візитівка», «Серцеве ворожіння», «Знайомство з батьками», конкурс на приготування страв, «Домашнє завдання» та «Валенинка». Програму прикрасили своїми піснями Пархоменко Тетяна «Мы верим в любовь» та Філіпова Марія «Эти сны», під яку хлопці запросили свою половинку на повільний танець.

По закінченню свята журі оголосили переможців – пару 9-А класу Бражник Вікторію та Стовбуненко Едуарда і привітали учасників солодким подарунком. Головна мета заходу виконана – ми визначили пару 2015 року та підняли настрій усім присутнім.

Білякова Олександра, учениця 9-А класу

DSCN1718[1] DSCN1727[1]


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.