6 березня 2015 | Випускник 1993

Свято для мам у 4-А класі.

Напередодні 8 Березня учні 4-А класу влаштували для своїх мам та бабусь справжнє свято. Всі в очікуванні. Урочисто відкривають свято Дирдира Владислав і Устенко Яна. Вони сьогодні ведучі. Всіх міс, панн і панночок вітають Шмігель Едуард, Стеблина Назар та Лісанов Денис.
Ось оголошено перший конкурс «Найкраща зачіска». Донечки роблять зачіски своїм матусям. Підсумки конкурсу підводить чоловіче журі. Зачіски «Патріотична», «Пляжна», «Весняна», «Повернутися в дитинство», «Для вечірки», «Моя королева» отримують найвищі бали.
Для наших мам музичний дарунок приготував Держій Денис – гра на гітарі.
Здавна жіночі коси вважались символом жіночності. Про це нам розповіли Харитонов Владислав і Голдовський Артем. Хлопці нагадали, що дівчата здавна мили своє волосся у любистку і кропиві, хмелю і ромашці.
Наступний конкурс – «Права рука мами». В цьому конкурсі мама з дочкою повинні показати і розповісти, що вони роблять разом найкраще. Сім'я Харінових, мама Аня і Лєра, разом проводять час за пошиттям ляльок з тканини і приготуванням солодкої випічки. Мама Люда і Маша Кондратенки дуже гарно співають дуетом. Ліза Войченко з своєю мамою Танею мають свій секретний рецепт приготування млинців.
«Разом з мамою за час кекси ми спекли для вас» - демонструють свою випічку Швед Даша з мамою Оксаною.
Вправно порядкують на кухні для свого тата мама Наталя і Ліза Силки.
Весь процес приготування вареників показує нам сім'я Нікітіних- мама Наташа і Лєна. З глядацької зали за всим стежить бабуся Надія Юхимівна. Ніби за помахом чарівної палички з'являється ціла макітра запашних вареників.
Лозова Даріна разом з мамою Наталею розповідають смішну гумореску і представляють глядачам малюнки.
Висловлюють свою любов до мами Гаркавий Даніл, Галич Діма і Бондаренко Даніл.
Підкоряє серце всіх жінок сім'я Устенків. Пісня «Бережіть своїх матерів» торкається душі кожного присутнього і у деяких жінок та дівчаток на очах блищать сльози.
Від Глоби Дмитра, Нікітіної Олени, Лозової Даріни, Маслюк Юлі – подяка для бабусь. Грищенко Ілля, Мельник Артур, Чиберяк Артем, Пастух Артем дарують матусям задушевні вірші. У виконанні Абрамової Анастасії звучить молитва за маму.
На сцену вийшли всі діти нашого класу. Хлопці стали на одне коліно, щоб вклонитися своїм мамам. Ми вітаємо своїх рідненьких мам та бабусь, даруємо їм виготовленні власноруч святкові листівки.
В кінці свята батьки влаштували для нас солодкий стіл.
Дякуємо Вам, наші рідні найкращі мами! З 8 Березня!!!

 

Марунич Катя, 4-А клас

Натисніть на фото для перегляду відео (або на посилання http://youtu.be/qQW6ruac9oI)

_DSC2940 _DSC3025


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.