6 березня 2015 | Випускник 1993

З 8 Березня, зі святом весни!

Шановні Інно Борисівно, жіночий колектив Нашої Першої, мами, бабусі!

З-поміж усіх свят 8 Березня виділяється своєю особливою величчю, життєдайним весняним теплом, глибокою духовністю і високою моральністю. Бо це – День жінок, День наших берегинь! Свято тепле й трепетне, з тонким весняним ароматом пролісків.

Шановні жінки! В день першого весняного свята 8 Березня – свята краси, гармонії і любові прийміть від нас, чоловіків, найщиріші вітання та слова уклінної вдячності за Вашу прихильність, за Вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя і працю.

Нехай у Вашому домі та колективі завжди панує взаєморозуміння та злагода, а Ваше серце зігріває любов рідних і повага оточуючих. Хай посмішка пробудженої природи і тепло додадуть Вам сил, впевненості у собі, Ваші будні будуть святковими і завжди квітне сад у душі.

Щиро бажаємо Вам весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей – вони переважно є добрими. Віри в себе – це є запорука успіху.

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу, для здійснення всіх Ваших задумів.
Вам, берегиням роду людського, наша безмежна любов, повага та шана.

Бажаємо Вам долі довгої та світлої, сонця весняного, теплого і привітного, як усмішка дітей, в роботі – успіхів, нев’янучої і вічної весни в душі.
А ще – кохання! Адже життя – це любов, а любов – це життя.
Залишайтесь назавжди коханими, витонченими, чарівними у своїй непередбачуваності і, як перші проліски, будьте водночас ніжними і стійкими до всіх негараздів!

Все, що в житті роблять чоловіки, вони роблять для Вас і заради Вас! А Ви даруєте нам головне – життя, кохання і натхнення!
Хай нова весна дарує Вам радість, впевненість, щастя і любов, ласкаве весняне сонечко осяє Вашу оселю, а любов і повага – Ваші добрі серця.
Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних.

З повагою, голова батьківського комітету школи М.Марунич.

 

1120004985_big 1362684439_march8th


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.