23 березня 2015 | Фоміна Віра

“Весняна заронька – 2015”

20 березня 2015 року було проведено конкурс "Міс весняна зіронька", у якому виявили бажання позмагатися учениці 5-8 класів.
Учениця 5-А класу – Новікова Анна;
Учениця 5-Б класу – Коцуконь Вікторія;
Учениця 6-А класу – Ткаченко Аліна;
Учениця 6-Б класу – Бучко Валерія;
Учениця 6-В класу – Лісова Анастасія;
Учениця 7-А класу – Таран Оксана;
Учениця 7-Б класу – Ульріх Анна;
Учениця 8-А класу – Приходько Анастасія;
Учениця 8-Б класу – Чуменко Анна.
Журі представляли учені 9-А класу Михайлик Максим та Кузін Богдан, учень 9-Б класу Середич Василь, голова журі – учениця 9-А класу Білякова Олександра.
Розпочалась конкурсно-розважальна програма привітанням дівчаток молодших класів танком «Метелики». Свято прикрасив колектив бального танцю «Ладенс».
У першому конкурсі під назвою «Візитівка» ми мали змогу краще познайомитися з учасницями, більше дізнатися про їх захоплення та здібності. Дівчата представляли свої презентації, фотографії, відео та інтерв'ю.
У наступному конкурсі кожна з учасниць представляла свої таланти. Новікова Анна заворожувала нас своїм талантом написання прекрасних картини – пейзажу та натюрмортів. Коцуконь Вікторія, Ткаченко Аліна та Бучко Валерія зачарували своїми голосами. Лісова Анастасія спільно з колективом «AISHA» запалили сцену неймовірним видовищем східного танцю. Таран Оксана та Приходько Анастасія розфарбували шоу яскравими кольорами бального танцю. Ульріх Анна та Чуменко Анна зі своїми подругами вражали майстерністю сучасного танцю.
У третьому конкурсі «Я люблю Україну» дівчата демонстрували патріотичні вірші та пісні, провели опитування що для дітей є Україна.
Учасниці підготувалися до конкурсу на високому рівні й обрати найкращу з них було дуже складно, тому по закінченню шоу журі оголосили номінації, якими було нагороджено учасниць:
Новікова Анна – «Міс Талант»
Коцуконь Вікторія – "Міс Чарівність"
Ткаченко Аліна – «Міс Артистичність»
Бучко Валерія – «Міс Посмішка»
Лісова Анастасія – "Міс Ніжність"
Таран Оксана – «Міс Елегантність»
Ульріх Анна – «Міс Досконалість»
Приходько Анастасія – «Міс Оригінальність»
Чуменко Анна – «Міс Неповторність»
Дівчата подарували присутнім весняний настрій та багато вражень. Дуже дякуємо Яхненко Людмилі Іванівні за організацію конкурсу.

Білякова Олександра, учениця 9-А класу

IMG_0376+1 IMG_0440+1


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.