8 травня 2015 | Фоміна Віра

Лінійка пам’яті

В дні травневі, мріями багаті,

Коли щастя хлюпає з пісень,

Ми щороку зустрічаєм свято-

Перемоги радісної день.

    8 травня, у День пам’яті та примирення, у Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбулися урочистості, присвячені 70-й річниці перемоги над нацизмом у Європі. Одним із заходів, які пройшли у школі, була загальношкільна лінійка Памяті. ЇЇ вдало провели учні 10 класу Мороз Анастасія та Яценко Роман. Відкрила урочистий захід Аліна Козлова, учениця 11 класу, голова героїко-патріотичного сектору учнівського комітету. З вітальними словами до учнів та педагогів звернулася директор школи Гайдай І.Б. Інна Борисівна подякувала також колективу школи за значний внесок у патріотичну та доброчинну діяльність. Група читців вітала присутніх із святом Перемоги, закликала зберігати мир. Кожен клас звітував про роботу з патріотичного виховання. А учням школи є чим пишатися: патріотичні акції, допомога ветеранам війни та праці, доброчинні акції та волонтерська діяльність, участь у конкурсах і заходах патріотичного спрямування. А головне, національна самосвідомість.Таким чином було започатковано «Естафету пам’яті».

Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. А молоде покоління про іхні бойові подвиги, їхнє воєнне життя може  сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури. Саме тому, такі заходи сприяють становленню громадянина-патріота України.

 С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

1 2 3


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.