30 вересня 2015 | Фоміна Віра

Дотримання правил – збереження здоров’я і життя

Image001 Image002Залізничний транспорт – масовий, зручний вид транспорту, яким користуються мільйони українців. Наше місто має надзвичайні переваги – залізничну станцію імені Тараса Шевченка, щоденно від якості відправляються десятки пасажирських поїздів, дизель-потягів, електричок, здійснюються вантажні перевезення.

Останнім часом збільшилася кількість громадян, які отримали травми на залізниці, а особливо зросла кількість смертельних випадків. Основні причини, що призводять до трагедій – це порушення правил безпеки при знаходженні в зоні залізничних колій, поспішність, не бажання користуватися переходами, мостами, тунелями.

Пустощі на вагонах, підняття на них для фотографування часто закінчуються трагічно, адже напруга в контактній мережі становить 27500 Вт.

З 14 вересня по 14 жовтня 2015 на Одеській залізниці проводиться місячник безпеки.

28 вересня до закладу завітав Заболотній Володимир Олександрович, заступник начальника станції ім. Т.Шевченка, який зустрівся з учнями 5-11 класів та розповів про дотримання правил поведінки – на залізничних коліях, в поїздах, на пероні, не влаштовуючи ігор на залізничних спорудах, не переходити колії при заборонених сигналах світлофора, не підлізати під вагони.

Інформація була цікавою і потрібно – адже найвища цінність у людини – це життя, а його потрібно берегти.

Володимир Олексійович залишив аудіо та відео матеріали, які можна використовувати для проведення виховних годин, бесід.

Цапенко А.І.,

заступник директора

з навчально-виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.