19 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Осінній КВК

Image065Image064 Image066 Image067 Image068 Image069 Image070

16 жовтня відбулася довгоочікувана шоу-програма «Осінній КВК-2015». Чотири команди 9-10 класів змагалися за перемогу: 9-А – «Смілянська мафія», 9-Б - «Палата №6», 10-А – «Лицарі», 10-Б – «Епідемія сміху». У першому конкурсі «Візитка» під назвою «Ми разом» глядачі ознайомилися з командами, які заряджали гумором та позитивом.  В другому конкурсі «Домашнє завдання» були розіграні жарти та сценки на тему «До чого дійшов прогрес». Третій конкурс «Біатлон», представляв з себе відповідь-жарт на питання поставлені команді.

Після кожного конкурсу незалежне журі в складі Гайдай І.Б., Волошин В.О., Литвин Т. і Мороз А.  оцінювало виступи команд відкритим голосуванням.  Рахункова комісія (Одинцова Д. та Гречишкіна Д.) підвели підсумки змагань. В загальному заліку перемогу вибороли команди 9-х класів, набравши однакову кількість балів. В залі панувала атмосфера свята та радості,  звучали веселі жарті та сміх дітей і вчителів.

Кожна команда була нагороджена за участь у «КВК» і всі учасники отримали солодкі призи. Музичні паузи подарували учениця 8-А Баштан Д. та учень 8-Б класу Удоденко Н. Своїми веселими танцями зачарували учнів школи Редюк В. та Борщевський І. А на завершення вечора 11 клас показав майстер-клас і подарували веселі жарти.

Сподіваємося, що «КВК» був далеко не останнім, і наша школа проводитиме ще багато подібних заходів, адже вони допомагають забути про буденні турботи і просто розважатись!!!

Корнейчук Анастасія, учениця 10-Б класу.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.