4 грудня 2015 | Фоміна Віра

Бал літературних героїв

2UAPZBV0ZUs3 грудня  у рамках тижня зарубіжної літератури у Смілянській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів №1 відбувся справжній бал – бал літературних героїв для учнів 7 класів (учителі Скубенко Т.М. та Новочуб  В.М.).

Розпочали свято переглядом відеосюжета до пісні «Балада про книгу». Учасники дійства поринули у прекрасний світ літератури. Згадали і чарівність казок, і таємничість детективів, і повний небезпеки світ пригод. На наш бал завітали  герої творів Ш. Перро, братів Грімм, Г.К. Андерсена, Марка Твена, В. Скотта, Дж. Роулінг та ін. Музика, танці, пісні, інсценування епізодів творів – все це захопило увагу глядачів.  Пригадали безсмертні, вічні образи літературних героїв, яким поставлені пам’ятники у різних куточках світу.

А соціальна реклама книги допомогла зрозуміти, що саме книга є надзвичайним дивом світу і найкращим подарунком кожному з нас.

Прес-центр школи

IMG_3946 IMG_3955


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.