4 грудня 2015 | Фоміна Віра

«Рукописи не горять»

IMG_4115 IMG_4114«Рукописи не горять». Під таким девізом пройшов 2 грудня в 11 класі брейн-ринг за романом М.Булгакова «Майстер і Маргарита» (захід проведено в рамках тижня зарубіжної літератури).

Команди вели запеклу боротьбу за перемогу протягом трьох турів –  «Питання-відповідь» , «Темна конячка» та «Наздожени переможця».

Усі тури змагання вимагали від учнів не тільки відмінного знання тексту твору, біографії автора, але й уміння креативно висловлювати  власні погляди на життя.

Вболівальники із захватом спостерігали за злагодженою роботою команд, адже кожна із них намагалася передати власні судження, розуміння твору та проблем, піднятих у ньому. У ході змагань та обговорень ніхто не залишався байдужим.

Учасники заходу переглянули буктрейлери до роману М.Булгакова «Майстер і Маргарита».

Учні мали змогу вкотре доторкнутися до вершин літературних здобутків і переконатися в тому, що мистецтво – вічне, «рукописи не горять», допоки у них є прихильники та вдячні читачі.

Прес-центр 11 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.