11 грудня 2015 | Фоміна Віра

Правовий брейн-ринг

Image053Image055   Ми живемо в Україні, ми є громадянами України, маємо право знати закони нашої держави та обов’язки їх виконувати. У другому розділі Конституції України, який декларує права та обов’язки людини і громадянина, є такі слова «Незнання закону не звільняє від юридичної відповідальності». Саме тому ми повинні знати та виконувати ці закони.

В рамках тижня права в нашому 11 класі відбувся правовий брейн –ринг між двома командами «Феміда»(капітан Жи

рносєков А.)  та «Лільтрони»(капітан Янковська Л). Підготував його та провів Яценко Роман.

Учасники команд брали участь в обговоренні правових життєвих ситуацій «Юридична консультація», бліц-турі «Буква закону», ігровому тайм-ауті ««Життя навчить».  Учні продемонстрували свої інтелектуальні здібності, вміння дискутувати, знаходити шляхи  вирішення основних проблем підлітків. Закінчився брейн-ринг з рахунком 8:8, отже, нічия.

Одинадцятикласники отримали нові знання та поглибили ті, що в них є. Ми впевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у наших думках урожаєм мудрості та натхнення.

                                                                                                      Актив 11 класу

 

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.