7 квітня 2016 | Фоміна Віра

Цікава та пізнавальна екскурсія

 

Image384003Image383Image385Image386Як відомо, пожежа – це найбільше лихо. Але треба знати зовсім небагато правил, щоб уникати цієї небезпеки. З метою ознайомлення учні 6-х класів відвідали Смілянську пожежну частину №7. Литвин Ірина Вікторівна провела пізнавальну екскурсію у межах частини. Цікаву і корисну інформацію почули діти про техніку, про сучасне оснащення вогнеборців. Діти уважно слухали про дії пожежників під час аварії на дорогах, у разі виникнення пожежі у багатоповерхівках та інше.

Працівники пожежної частини дозволили учням ближче ознайомитись із технікою: сісти за кермо автомобіля, розтягнути рукави, одягнути шоломи і навіть включити сирену.

Учні зробили багато фото, але запам’ятали найголовніше: вогонь – небезпека, і треба бути надзвичайно обережним, щоб пожежники не ризикували життям у своїй небезпечній професії.

 

Враження учнів від екскурсії:

Віктор: «Вчора ми відвідали пожежну частину міста. Мені там сподобалося – спеціальні машини, добрі і дружні рятувальники. Було дуже цікаво!»

Дарина: «Ми мали змогу посидіти у червоній пожежній машині, відчути себе справжніми пожежниками-рятувальниками Цікаво було дізнатися, що один виїзд пожежного автомобіля на ліквідацію пожежі завдає державі збитків у 32000 грн.»

Яна: «Найбільше мені сподобався пожежний автомобіль та пожежний рукав, довжина якого 20 метрів, а пожежний автомобіль з драбиною може досягати висоти 9 поверху.»


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.