19 вересня 2016 | Фоміна Віра

Тиждень безпеки руху та безпеки життєдіяльності

З 12 вересня по 16 вересня у школі пройшов «Тиждень безпеки руху та безпеки життєдіяльності». З метою популяризації знань правила Дорожнього руху та попередження дитячого травматизму, було проведено ряд заходів.

Оформлений інформаційний стенд «ЗУПИНИСЬ! ПРОЧИТАЙ! ДІЙ!».

Літо вже закінчилося, але спекотні дні не дають дітям пройти осторонь водойми. Чарівний осінній ліс закликає їх відвідати грибні місця. Розпочалася школа. І кожного ранку ідучи дорогою до школи, повинні обережно переходити проїзну частину дороги. «Безпека на воді», «Вибір безпечної дороги до школи», «Вибухонебезпечні предмети», «Бережи себе від отруйних грибів». Саме такі інформаційні стенди закликають учнів зупинитися, прочитати та прийняти правильне рішення у певних життєвих ситуаціях.

Проведені інформаційні вісники.

Лекторська група у складі учнів 11-Б класу, повторили з учнями 5-х класів «Правила безпечної поведінки з незнайомими людьми.», з учнями 6-8 класів – «Правила користування газом у побуті.», а також із 9-11 класами провели експрес-запитання «Що робити, коли….»

У початковій школі були проведені мультхвилинки на тему «Безпека нашого життя»; виставка малюнків та виступила агітбригада «Подорож до країни дорожніх знаків».

Батьки 6-А класу провели ранкову зарядку для учнів школи. Так вони власним прикладом закликають до здорового способу життя.

У рамках тижня, до нашої школи завітав Маслюк Андрій Іванович, заступник начальника станції ім. Т.Г. Шевченко. Він надав поради щодо власної безпеки на залізничному транспорті.

І на завершення тижня безпеки руху та безпеки життєдіяльності, класні керівники провели виховні години, на яких закріпили правила збереження життя. Та перевірили учнів на формування життєвих навичок.

img_2016-09-12_154222 img_2016-09-14_091804 img_2016-09-14_091841 img_2016-09-14_110250 tuzwmzbuz-e


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.