6 грудня 2016 | Фоміна Віра

Міжнародний день толерантності до ВІЛ позитивних людей

1 грудня – Міжнародний день толерантності до ВІЛ позитивних людей.

Як відомо, СНІД – одна з найважливіших проблем, з якою зіткнулося людство в нинішньому сторіччі і з якою ми ввійдемо у наступне.

СНІД – синдром набутого імунодефіциту людини.

ВІЛ – вірус імунодефіциту людини. ВІЛ, як і інші віруси, наприклад, грипу, дуже малий мікроорганізм, який не можна побачити за допомогою звичайного мікроскопу. Носії ВІЛ протягом тривалого часу можуть виглядати і почувати себе здоровими, хоча після інфікування спостерігаються простудні симптоми. Потім настає прихований період, коли ВІЛ себе не проявляє. Він може тривати роками.

Говорячи про толерантне ставлення до ВІЛ позитивних громадян ми маємо на увазі здатність людини усвідомлювати, розуміти і керувати своїми емоціям при незгоді зі способом життя іншої людини. Адже, часто не знаючи повної інформації, ми не переймаємося даною проблемою або навпаки, занадто оберігаємо власне здоров’я, забороняючи собі просто „жити” та спілкуватися, забуваємо про толерантність. А ми, маємо керувати своїми емоціями при незгоді з життям цих людей. Тобто ми маємо розуміти всю тяжкість цієї хвороби, не звинувачуючи ВІЛ + людей, а навпаки допомагаючи їм. Ми маємо розуміти, що дійсно немає ризику захворіти СНІДом, просто спілкуючись з цими людьми.

Саме про це говорили учні 8-В класу під час виховної години "Толерантне ставлення до ВІЛ позитиних людей".

azp5iuyjnky ksxuaa2ylfy m99a5gspzfe xype9pyoo9m


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.