11 грудня 2016 | Фоміна Віра

Нас об’єднує e-Twinning!

В рамках програми e-Тwinning учні 10-х та 11-х класів взяли участь в проекті «Повернення до школи». Шкода, що проект закінчується, але завжди приємно згадати, скільки позитивних емоцій ми від нього отримали.
Слідуючи кожному етапу, наші ітвінери зареєструвались в просторі Twinspace , розповіли про себе та Нашу Першу, висвітлюючи найяскравіші моменти шкільного життя за допомогою програми Padlet; створили ляльку-символ проекту (яка, до речі, увійшла в трійку кращих при голосуванні); майстерно виготовили листівки «Back to school».
А завершальним етапом стала подорож ляльки-переможця по країнам-учасницям проекту. І ось 5 грудня ми отримали посилку із Запоріжжя, в якій учні школи №15 гостинно передали нам вітальні листівки, символічні подарунки та, звичайно ж, ляльку Еріку (лялька-переможець). Ми познайомили Еріку з Нашою Першою, відзняли відео (згідно правил проекту) та почали складати власну посилку. Діти активно долучилися до цієї справи. Тому, наповнивши посилку новорічними малюнками, виготовленими власноруч новорічними іграшками та вишитими серветками, разом з Ерікою, ми передали її Смілянській школі №7, звідки вона подорожуватиме до Турції.
Щасливої тобі подорожі, Еріко!
P.S. Дякую усім ітвінерам, які брали участь у даному проекті.
До нових, цікавих проектів!

Вчитель-координатор програми e-Тwinning, Хлівна Н.В.

bimpv4crc0w khuuovguwgi w_wnhsbqexk yluthuyvt4y


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.