10 лютого 2017 | Фоміна Віра

Ми за безпечний Інтернет

7 лютого 2017 року у світі відзначали День безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету». Інтернет є таким, яким ми створюємо його щодня: він є кращий і доброзичливий настільки, наскільки кожний з нас є ввічливим та позитивним онлайн.

Учні Нашої Першої долучилися до проведення цього дня. Семикласники створили свою обіцянку щодо безпечного користування Інтернетом у 2017 році та взяли участь у #saferinternetchallenge. Обіцянки були щирими і різноплановими: від обіцянок не залишати неприємних коментарів і не долучати незнайомців у друзі до обіцянок не встановлювати шкідливі програми і не завантажувати ігри. Сподіваємося, що в підростаючтого покоління вистачить бажання дотримуватися своїх обіцянок не лише цього року, а й в подальшому житті.

Старшокласники стали учасниками Всеукраїнського вебінару ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки компанії ТОВ Майкрософт Україна «Як зробити Інтернет безпечним». Семінар проводився для зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції на дітей та молодь шляхом покращення їхньої обізнаності щодо безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів.

Учні 8-В класу на виховній годині об'єднавшись в 3 групи: "Адміністратори", "Тьютори" та "Користувачі", обговорили проблеми, які виникають під час користування соціальними мережами. А також шукали відповідь на запитання: "Як запобігти кібер-хуліганству?" та долучилися до #saferinternetchallenge.

Сподіваюся, що подорожі web-країною будуть приносити лише позитивні емоції.

Фоміна В.О., вчитель інформатики


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.