10 лютого 2017 | Фоміна Віра

Країна гідності

На базі ЗОШ № 1 відбулася гра "Країна гідності"."Країна Гідності" – це карткова гра, у якій гравців як членів парламенту вигаданої однойменної країни просять прийняти рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою. У гру можуть грати всі: особливих навичок або додаткових знань не потрібно, крім інтересу та мотивації пізнати соціальні права людини. У гру можна грати в різних контекстах, у формальних і неформальних навчальних умовах, у рамках навчального курсу, в школах та ВНЗ, у групах однолітків або в межах будь-якої освітньої діяльності.
Учасники гри розділились на три команди, кожному видали картки відповідного кольору. Кожен мав обрати ті картки, які на його думку могли б покращити стан економіки на п'ять років.
Перша команда "Шкарпетки" отримала 13 балів,вкравши у країни два мільярди.
Друга команда "Dream Team" отримала 11 балів.
Третя команда "Вівсянка з молоком посіла перше місце та отримала 17 балів.
Гра є напрочуд цікавою, оскільки розвиває мислення, робить дорослішими школярів. Дякуємо учасникам та феселітаторам гри, чекаємо з нетерпінням наступної зустрічі.

Марія Філіпова, учениця 11-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.