12 лютого 2017 | Фоміна Віра

Я хочу сказати ровесникам…

   «Відкрита трибуна»  – одна з активних методик, застосування яких ґрунтується на демократичному стилі взаємодії, сприяє формуванню критичного мислення, ініціативи й творчості. Це одна із сходинок дорослішання школяра, нехай маленька, проте сходинка.

У 5-А класі нещодавно була проведена виховна година (за методикою «Відкрита трибуна») на тему «Я хочу сказати ровеснику…».
Кожному учню було запропоновано по черзі звернутися до своїх ровесників. Тему звернення кожний обирав самостійно.  Варто зазначити, що питання, які піднімали п’ятикласники були дуже важливими і різноманітними. Більшість учнів (Дживага І., Кот С., Панасенко І., Каліна А.) звертали увагу на необхідність збереження природних ресурсів, бережливого ставлення до оточуючого світу. Група учнів (Кугот А., Урніш М., Довгохатько А., Старюк Д.) висловили думку щодо дбайливого ставлення до тварин. Виступ  Козіної Б. відбувся під девізом «Ми – діти нової формації». Частина учнів (Тіткоа Д., Стрілецький Д.,  Говоріщева В.) висловили думку щодо культури спілкування між однолітками. Виступаючи перед однокласниками, кожен відчував себе лідером.  А як відомо, лідерство –це ті повноваження, які не можна делегувати.  Разом з тим, лідерство - це відповідальність. Це зрозуміли всі.

                                                  С.І.Палієва, класний керівник 5-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.