19 квітня 2017 | Бондаренко Вадим

Земля – наш спільний дім

Природа нам – як рідний дім

Вона усім як мати

щоб лад завжди був в домі тім

Про це нам треба дбати

З  дитячих років ми звикаємо до чарівної краси природи. Ми любимо бувати в лісі, полі, парках і скверах, радіємо спілкуванню з нею, милуємося її красою. Людина – це частинка природи. І саме їй ми зобов’язані своїм існуванням, досконалістю, могутністю. У рамках декади «Освіта для сталого розвитку», що проходить у закладі, учні 5-В класу підготували літературно-музичну композицію «Земля – наш дім». Переконливими були заклики дітей щодо поліпшення майбутнього планети Земля, якщо цим буде займатися кожен. Флора і Фауна – як дві донечки матері-природи  просили оберігати ліси, турбуватися про тваринний світ.

Учні класу Савченко Марія, Карпань Надія, Карпенко Олександр, Доненко Анна, Мартиненко Костянтин, Заєць Каміла, Шоєва Сабріна, Федченко Марія, Ілюшина Аніта, Тищенко Діана переконували учнів у необхідності бережливого ставлення до складових навколишнього середовища – не рвати квітів, не нищити жучка і черв’ячка, щоб рясніли грони калини, щоб гаї і ріки були повні прохолоди.

Тільки людина врятує природу!

Тільки від нас залежить її майбутнє!

Бережімо природу!

Прес-центр 5-В класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.