20 квітня 2017 | Бондаренко Вадим

Природу змалку бережем

Напередодні святкування Дня Землі учні нашої першої завітали до дитячого садочка №18 з навчально-пізнавальною програмою «Юний господар природи» і закликали дошкільнят формувати звички і модель поведінки, орієнтовані на сталий стиль життя.

Учні Смілянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 підготувати  театральний виступ «Ріпка», за допомогою якої розкрили проблеми питної води та сміття.

Дошкільнятам вдалося виступити у ролі екологів і спробувати вирішити проблеми зі сміттям. Вони, виконуючи завдання дидактичних ігор, гри-естафети вчилися сортувати сміття за технологічною схемою відповідно до кольорів контейнерів.

Під час заняття дошкільнята зрозуміли, що природа може все: нагодувати хлібом, напоїти чистою джерельною водою, здивувати своєю неповторною красою. Одного вона лиш не може – захистити себе. Тому обов’язок кожної людини – змалечку берегти, цінувати, охороняти її, щоб жити в красі та гармонії з природою.

Назаренко Марія, учениця 10 класу,

Журило Анастасія, учениця 6-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.