8 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Наш 6-А клас в Києві

Ось і нарешті літні канікули. Наша перша екскурсія до столиці – міста Києва. Ми чекали її з весни. Наш класний  керівник Кавун І.М. робить перекличку і ми рушаємо в дорогу.

Перша наша зупинка – Музей історії України у Другій світовій війні. Зброя,  одяг, символіка часів  Другої  світової війни захоплюють нашу увагу.  Найбільше нас вразили мило з людського жиру та рукавички з шкіри людини. Багато цікавих історій розповів нам екскурсовод.

Наступна зупинка – музей популярної науки і техніки «Експерементаніум». Тут ми не тільки оглядали експонати музею, але й безпосередньо брали участь в експерементах та дослідах. Цікаво і доступно нам проілюстрував закони механіки, магнетизму, оптики, акустики і природних явищ. А також – велику кількість оптичних ілюзій та головоломок, лазерний та дзеркальний лабіринт, експозицію « Таємниці води». Ми переконались, що наука – це захоплення.

Кажемо «Дякуємо!» класному керівнику і нашим батькам за таке цікаве та захоплююче дозвілля.

                          Марунич Катерина, учениця 6-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.