9 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Екскурсія до відділення ПриватБанку _____ (5-А клас) _____

Сьогодні важко уявити собі людину, яка не розуміє важливості фінансових знань. І ці знання треба набувати вже у шкільному віці, тож учні 5-А класу (під час навально-виробничої практики) із зацікавленістю вирушили на екскурсію до місцевого відділення ПриватБанку. Зустріли нас дружньо. Спілкування з робітниками банку було інтерактивним – ми ставили запитання та відповідали самі. Керівник відділення Заболотній С.В. та спеціаліст по роботі з клієнтами Даценко Т.О. цікаво розповіли нам про основні аспекти банківської сфери: як і навіщо користуватися послугами банка, як обслуговують клієнта, як працюють каса і термінал, як накопичити заощадження, і, головне, як фінансові знання допоможуть дітям у майбутньому.
Під час екскурсії ми познайомилися з основними банківськими професіями; навчилися користуватися Карткою ЮНІОРА, Інтернет-банком Приват24, мобільними додатками банку; дізналися, як правильно поводитися з грошима, і побачили, як працює справжній банк зсередини.
Учні уважно слухали, ставили різноманітні питання працівникам ПриватБанку та цікавилися особливостями цієї важкої роботи. Після екскурсії кожен учень отримав іменний сертифікат. Екскурсія до банку – захоплюючий захід.
"Було цікаво дізнатися, як проходить робочий день банкіра. Однозначно, я хочу бути керівником відділення банку, коли виросту!" (Максим Гахун)

"Моя мама тепер знає, як платити за все з дому. Це я їй розповів після екскурсії"
(Артем Шаповал)

Дар’я Старюк, Анна Солонична, учениці 5-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.