19 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Старти надій

Наша Перша може пишатися здобутками та перемогами учнів на міських, обласних та Всеукраїнських заходах. Так команда у складі 14 осіб відвідала м. Луцьк на Всеукраїнських змаганнях «Старти надій» і посіли почесне 6-е командне місце, 2-е місце на естафеті «8 по 50», в якій брали участь Гунченко І., Дмитренко Є., Пелих Д., Діхтяр П., Маркєлов Н., Овчаренко Т., Шевченко Є., Гноєва О. і завоювали 8 срібних медалей.  Також змогли проявити свої можливості і показати високий рівень всі члени команди, отримавши високий результат - 55.90.  Діхтяр Поліна посіла ІІІ місце в стрибках в довжину з розбігу з результатом 4м 45см і була нагороджена бронзовою медаллю.

Завдяки чудовій роботі тренерів, учителів фізкультури Левченка А.М., Александрова О.М. і Сущенко Є.Л. та безперечній вірі у перемогу насамперед над самим собою наших учнів, маємо такий високий результат.

Бажаємо успіху і подальших перемог!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.