14 червня 2017 | Бондаренко Вадим

Квест-марафон «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?»

Ми – славні земляки Великого Кобзаря, а тому із завзяттям долоучилися до квест-марафону «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?», організованого Всеукраїнським культурно – науковим фондом Т.Г. Шевченка «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля», який багато років очолює родичка Кобзаря по сестрі Катерині Людмила Олександрівна Красицька. Учні та учителі Нашої Першої, переможці ІІ туру  - В.О.Макушенко, С.К.Сорочинська, А.Бершацька, Л.Царенко, М.Плієва, Д.Селезень, Д.Хлівна - були запрошені до заключного ІІІ туру, який традиційно заплановано Фондом на поминальну суботу напередодні Святої Трійці на Чернечій горі у м.Каневі..

Захід відбувся з використанням музейної експозиції. Учасники прочитали напам’ять  свої улюблені твори (або уривки) Тараса Шевченка та в інтерактивному режимі проілюстрували з допомогою музейної експозиції події, факти з життя поета, пов’язані з цим твором.

Окрім призів та нагород, учасники отримали задоволення від спілкування із знавцями життя і творчості Т.Шевченка – ровесниками та людьми старшого віку.

Вивчаймо, досліджуймо творчість Великого Кобзаря і берімо участь у наступних конкурсах!

С.Сорочинська, Л.Ткаченко, учителі української мови та літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.