21 лютого 2018 | Бондаренко Вадим

Знай і шануй свою історію

Сьогодні, 20 лютого, учні 5-х класів мали змогу відвідати шкільний музей, дезавідувач музею Сорочинська Світлана Кирилівна та екскурсовод Міхеєва Ольга, учениця 10-го класу, ознайомили дітей з експозицією до Дня вшанування Небесної Сотні. З особливою увагою та схвильовано слухали діти про випускників-учасників АТО та Революції Гідності, вшанувавши пам'ять героїв Небесної Сотні та випускника школи Дімітрова Михайла, який загинув в АТО 17 січня 2018 року, хвилиною мовчання.
Більшість п’ятикласників побували в музеї «Історія школи» вперше, тому вони з цікавістю вдивлялися в обличчя на фото, шукаючи рідних та близьких. Адже в школі №1 є багато родин, які передають тепло Нашої Першої від покоління до покоління.

Любов до Батьківщини починається з пошани до батьків, до своєї школи, рідного міста. А тому кожен учень повинен знати історію школи, в якій навчається.

                                                                                                      Класний керівник 5-А класу, Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.