4 листопада 2019 | Фоміна Віра

Осіння казка

Навчання у школі - цікавий період. Це не тільки уроки і перерви, а ще незабутні заходи, спілкування з ровесниками і, звичайно ж, КАНІКУЛИ!

Наші 5-А та 4-В класи - мандрівники-туристи: любимо відкривати для себе різні куточки України. Тож, не змінюючи традицій, під час осінніх канікул вирушили до мальовничого міста Умань. Нам усміхнулася погода і подарувала чудесний сонячний день. Як же приємно прогулюватися алеями парку, створеного ще у 18 столітті, подарованого графом Потоцьким дружині Софії і названого на її честь. Цікаво було дізнатися про історію цієї пам'ятки, про особливості його експозицій. Нам дуже цікаво роздивлятись неймовірної краси водоспади, старовинні камені, статуї. У водоймах багато лебедів, качок. Ростуть у парку екзотичні та дуже красиві рослини. Доріжки, якими раніше прогулювалися подружжя Потоцьких та їх гості, обсаджені деревами, завезеними з різних країн, а обабіч -  зелені газони. Це придає затишку.

Відвідали ми і новинку – парк "Нова Софіївка - 2019". Випробували усі ігрові майданчики, сфотографувалися і зробили селфі з незвичайними експонатами: із звіратами, зробленими із вічно зелених кущів, із воїнами-ніндзя та самураєм, із Пегасом, із вирізьбленими з дерева казково-міфічними персонажами, з фонтан «Корабель», побували у хатинці Хухи-моховинки. Захопливим видовищем були кольорові рибки. Побували у традиційній Українській садиба, ознайомились з символічною атрибутикою та найяскравішими представниками української міфології.

Та кожна екскурсія підходить до завершення. Це сумно. Та як же  весело було їхати в автобусі. Це коли ти сидиш і співаєш пісеньки, розповідаєш віршики та й просто смішиш усіх і веселишся разом з ними.

Ми ніколи не забудемо такий крутий день. Дякуємо учителям за цю цікаву і веселу подорож!

Трач Софія, учениця 5-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.