7 травня 2021 | Фоміна Віра

Урок звитяги в 9–А

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.

В історії кожної держави є події, які з часом не втрачають свого історичного значення. Наскрізні теми травня - День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та звільнення українських міст у 2014 році.
Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. В ці дні ми акцентуємо на людському вимірі, згадуємо і вшановуємо звитягу ветеранів. Сьогодні під час виховної години на тему «Звитяги в АТО влітку 2014, звільнення міста Слов’янськ» учні 9–А класу згадали про звільнення українських міст у 2014 році. Адже зараз Україна воює з агрессором. Ця боротьба триває щоденно. Вже сім років воїни захищають рідну землю. Тому нам, молодому поколінню українців, потрібно знати та пишатися тим, як переможно українська армія звільняла міста Сходу України в 2014 від російських окупантів".
Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята і наші щирі побажання додадуть всім нових сил та натхнення для побудови мирної та сучасної європейської України!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.