7 травня 2021 | Фоміна Віра

Подвиг, що залишиться у віках

8-9 травня Україна і світ відзначають День пам'яті та примирення, вшановуючи полеглих у Другій світовій війні та День Перемоги над нацизмом.

Війна – вічна тема в літературі, про неї вже написано безліч книг і ще немало буде написано. Адже твори на воєнну тематику не просто дозволяють переосмислити жахливі історичні події, але й навчитися цінувати мир тоді, коли він є.

Наш святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги,  зробити все для того, щоби ніколи не перервався зв’язок поколінь.

До Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та до Дня пам’яті та примирення  у шкільній бібліотеці відкрита книжкова виставка «Подвиг, що залишиться у віках».

Книги, представлені на   виставці, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.

Запрошуємо до перегляду!

Л.О. Білей, шкільна бібліотекарка


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.