1 квітня 2015 | Фоміна Віра

Фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

DSCN4651 DSCN4652  З 1 по 7 квітня у школі для учнів 2-11 класів буде проходити фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я. У комплекси вправ ранкової гімнастики, з метою підвищення зацікавленості дітей до виконання фізичних вправ, включаються  елементи з різних видів спорту, різноманітні вправи з предметами (обручі, м’ячи, гімнастичні палиці та інші), танцювальні вправи та елементи аеробіки і фітнесу.

Фестиваль є заходом, який пропагує серед дітей здоровий спосіб життя та необхідність піклування про власне здоров’я, зміцнення фізичного та емоційного стану організму дитини. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.

Сподіваємось, що фестиваль ранкової гімнастики стане щорічним, та бути сприяти подальшому вихованню у школярів навичок до самостійних занять та здорового способу життя.

Організаторами фестивалю є вчителі фізичної культури: Александров О.М., Левченко А.М., Сущенко Є.Л. та  фізорги класів.

 

С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.