14 квітня 2017 | Бондаренко Вадим

Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва

13 квітня у Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва. Були розглянуті питання: «Проекти та інновації у проектній діяльності». Як відомо, метод творчих проектів – це система навчання, за якої учні здобувають знання у процесі планування і виконання творчих завдань проектів, що поступово ускладнюються. Педагоги переглянули творчі проекти, які реалізуються на уроках образотворчого мистецтва та у позакласній роботі, скрайбінг ролик та побачили майстер-клас по його створенню.

Свої вміння продемонстрували учениці 10 класу: Запара Дарина, Коваленко Софія, Євсєєва Марія у скрайбінгу «Пасхальна історія». Також вчителі обмінялися своїми ідеями по створенню пасхальних композицій. Вчителі образотворчого мистецтва завжди в пошуку нових ідей, нестандартних уроків, які впливають на розвиток творчих здібностей їх вихованців.

 

Вчитель образотворчого мистецтва Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.